Keukendeurtjes vervangen | Wolters Renovatie Keukens

Keukendeurtjes vervangen, zeer voordelig!

Kunnen wij ook alleen onze keukendeurtjes laten vervangen? Een veel voorkomende vraag! De keuken is een van de belangrijkste kamers van het huis. Bijna elke dag worden hier de broodjes voor het ontbijt gesmeerd en de warme maaltijden bereid. Uit het ene kastje wordt een glas gepakt, uit de andere een bordje en daarnaast moet ook het bestek nog uit de la worden gehaald.

Al met al een hoop getrek aan de keukenkastjes en dat elke dag weer. Het is dus niet zo gek dat deze kastjes na enige tijd gaan slijten. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de complete keuken aan vervanging toe is. Soms kan een ander keukendeurtje de uitstraling van uw keuken compleet veranderen en ziet deze er weer uit als nieuw. Keukenrenovatie biedt in dit geval dus de perfecte oplossing voor uw versleten keukendeurtjes! Bij Wolters Renovatie Keukens bieden wij twee soorten keukendeurtjes aan: MDF-keukendeurtjes en spaanplaatkeukendeurtjes.

MDF-keukendeurtjes

Met MDF-keukendeurtjes valt prettig te werken door hun gladde en fijne structuur. Een ander bijkomstig voordeel is de prijs, deze is namelijk zeer betaalbaar! Wilt u snel weten aan wat voor prijs u moet denken bij het gebruik van MDF? Bereken dan eenvoudig de kosten van de keukendeurtjes met behulp van onze handige calculator.

Wij snappen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Maar of u nu houdt van landelijk of modern, onze keukendeurtjes zijn er in verschillende stijlen. Op deze manier proberen wij rekening te houden met de wensen van onze klanten.

Ook op het gebied van kleur is er veel mogelijk! De binnenkant van MDF-keukendeurtjes wordt altijd in het wit geleverd, maar de kleur van de buitenkant kunt u uiteraard zelf bepalen. U heeft keuze uit tientallen soorten foliekleuren die onze fabrikant aanbiedt. Omdat wij veel waarde hechten aan uw tevredenheid, werken wij samen met een fabrikant die keukendeurtjes van zeer hoge kwaliteit levert. Hierdoor krijgt u altijd tien jaar fabrieksgarantie op de folieafwerking.

Om de keukenkastjes helemaal aan uw wensen te laten voldoen, bieden wij een breed kleurassortiment aan. Daarnaast kunt u kiezen uit een afwerking in structuur, zijdeglans of hoogglans.

Spaanplaatkeukendeurtjes

Zoekt u toch iets anders dan MDF-keukendeurtjes? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor de spaanplaat variant! Ook bij dit materiaal zijn er veel mogelijkheden. Ten eerste bepaalt u natuurlijk de kleur die de nieuwe keukendeurtjes moeten krijgen. Onze fabrikant heeft namelijk een ruim assortiment aan kunststofkleuren. Daarnaast bestaat ook hier de mogelijkheid om de deurtjes af te werken in mat of in hoogglans.

De structuur van spaanplaatkeukendeurtjes is echter veel ruwer. Wij werken daarom de deurtjes altijd af met een acryl toplaag. De professionele medewerkers van Wolters Renovatie Keukens zullen zorgen voor een perfect afgewerkte keuken.

Wij versmelten bij een dergelijke installatie altijd de spaanplaatdeurtjes met de kantenband door middel van een laser. Hierdoor worden de spaanplaatkeukendeurtjes altijd tweezijdig uitgevoerd en zijn ze voorzien van gelaserde designkanten. De kantafwerking van de keukendeurtjes blijft op die manier naadloos. Uw keuken heeft er nog nooit zo strak uitgezien!

Keukendeurtjes vervangen?

Wilt u meer informatie over het vervangen van uw keukendeurtjes of bent u wellicht geïnteresseerd in een complete keukenrenovatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of vraag direct een prijsindicatie aan! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Close
Go top