30 jaar Ervaring | Wolters Renovatie Keukens

Welkom bij 30 jaar aan ervaring in keukens!

Wat leuk dat u een bezoek brengt aan onze vernieuwde website! Een goede keuze wanneer u geïnteresseerd bent in het renoveren van uw huidige keuken. Op onze website kunt alles lezen over het renoveren van keukens en krijgt u een goede indruk over welke mogelijkheden wij, Wolters Renovatie Keukens, u kunnen bieden. U kunt zelfs binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samenstellen met onze handige calculator!

Daarnaast vindt u in ons berichtenoverzicht regelmatig nieuwe, relevante nieuwtjes en tips om u te inspireren in het samen stellen van uw eigen droomkeuken. Kom dus zeker vaker terug op onze website en blijf op de hoogte!

Na ruim 30 jaar aan ervaring in de keukenbranche, meer dan 1200 renovatie projecten en ongeveer 17130 kopjes koffie later hebben wij voor u, onze klant, een compleet en overzichtelijk aanbod kunnen ontwikkelen. Dankzij onze handige calculator heeft u toegang tot dit brede aanbod en kunt u spelenderwijs de verschillende mogelijkheden ontdekken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan één van onze showrooms in Deventer of Lochem zodat u ons assortiment met eigen ogen kunt bewonderen. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie bespreken wij graag, samen met u, de verschillende mogelijkheden om uw huidige keuken weer nieuw leven in te blazen. Kom dus ook langs en neem een kijkje in onze keukenwereld!

Bent u ook geïnspireerd geraakt? Of begint de gedachte aan een nieuwe keuken nu wel erg te kriebelen? Neem dan rustig de tijd om alle mogelijkheden te ontdekken op onze website. En kom ook zeker eens vaker langs! Zo blijft u op de hoogte van de veranderingen in ons aanbod en andere relevante nieuwtjes.

Zit u nog met vragen of heeft u opmerkingen over het renoveren van (uw) keuken(s)? Blijf er niet meer rondlopen en bel of mail ons direct. Ons professionele team zal u met deskundig advies te woord staan. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze vestigingen.

Voor nu wensen wij u nog een prettige dag toe en veel lees- en kijkplezier op onze website.

Wolters Renovatie Keukens, uw huidige keuken weer als nieuw!

Close
Go top