Weer een succesvolle renovatie! | Wolters Renovatie Keukens

Weer een succesvolle renovatie!

Welkom bij weer een nieuw blogbericht van Wolters Renovatie Keukens! Vandaag laten wij u een succesvolle keukenrenovatie zien, die weer voor trotse keukenbezitters heeft gezorgd.

Wanneer u interesse heeft in een keukenrenovatie is het vaak lastig een duidelijk beeld voor uzelf te vormen wat een paar aanpassingen met een oude keuken kunnen doen. Uiteraard kunt u onze handige online calculator gebruiken om een beeld te krijgen van ons aanbod, maar deze producten komen pas echt tot zijn recht in een ‘echte’ keuken. Om deze redenen nemen wij u vandaag mee in één van onze vele succesvolle keukenrenovaties.

Een compleet andere uitstraling

De keuken die wij u vandaag laten zien heeft dankzij een renovatie van Wolters Renovatie Keukens een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Niet alleen zijn er vele, voor het oog onzichtbare, aanpassingen uitgevoerd, maar is tevens de gehele look van de keuken veranderd door het gebruik van andere kleuren.

De fronten van deze keuken zijn namelijk in zijn totaliteit verwisseld. Door het gebruik Betongrijs Hoogglans van Tristar Fino in plaats van het oude Ahorn Barnsteen van Sie-Matic is het aanzien van deze keuken aanzienlijk veranderd. Ook is er een nieuwe afzuigkap gemonteerd en een andere kast geplaatst met een nieuwe koelkast. Daarnaast zijn de plinten vervangen, de spoelbak gepolijst en zijn er andere grepen gemonteerd voor de perfecte afstemming op de rest van de keuken.

Succesvolle keukenrenovatie

Niet alleen het oog wil wat

Uiteraard gaat de kwaliteit van een keuken verder dan alleen het plezieren van het oog. Het gebruiksgemak van een keuken is net zo, al dan niet, belangrijker dan zijn looks. Daarom is er een Touch DTO-sluitingssysteem aan de kamerzijde toegepast en zijn daar tevens de scharnieren vervangen. Maar ook is de verouderde apparatuur vervangen: de bewoners van dit huis zijn weer van alle gemakken voorzien door een nieuw RVS-fornuis, een nieuwe vaatwasser en de nieuwe afzuigkap.

Ook deze keuken is weer een goed voorbeeld dat u met een paar kleine aanpassingen een groots resultaat kunt behalen en een hele keukenverbouwing bovendien niet altijd nodig is. Deze keuken heeft weer een frisse, nieuwe uitstraling en kan weer jaren mee vooruit.

Neem gerust contact met ons op!

Is uw interesse gewekt na het zien van het bovenstaande voorbeeld en wilt u graag weten wat ons montageteam voor uw keuken kan doen? Kom dan gelijk met ons in contact door te mailen of te bellen. Ons professionele team staat u graag te woord met deskundig advies.

Wolters Renovatie Keukens: Op naar de volgende succesvolle keukenrenovatie! Misschien wel die van u?

Close
Go top