Versleten keukendeurtjes opknappen? | Wolters Renovatie Keukens

Versleten keukendeurtjes Opknappen

Laat Versleten Deurtjes opknappen door Wolters Renovatie Keukens

Veel mensen denken dat het opknappen van versleten keukendeurtjes een heel karwei is. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Vaak wordt er te snel gedacht aan een volledige vervanging van het complete keukenblok, wat uiteraard gelijk staat aan een uitermate hoge kostenpost. Gelukkig is het niet altijd nodig om zo diep in de portemonnee te graaien bij het renoveren van een keuken. Het simpelweg vervangen van enkel de keukendeurtjes is namelijk een uitstekend alternatief. Er wordt veel geld mee bespaard en tegelijkertijd krijgt een keuken een nieuw en fris uiterlijk.

Keukendeurtjes zijn vaak toe aan vernieuwing

Het piepen en kraken van deuren in een huis; om horendol van te worden. De deurtjes van keukenkasten zijn daarin absoluut geen uitzondering. Juist die deurtjes hebben een hoop te verduren. Denk maar eens na over hoe vaak zo’n deurtje opent en sluit gedurende een week. In de ochtend bij het ontbijt wordt er in de meeste huishoudens al gebruik gemaakt van meerdere deurtjes. Bijvoorbeeld om de borden te pakken, om de hagelslag te pakken en natuurlijk om een kopje te pakken voor de dagelijkse kop koffie om mee op te staan.

Wanneer iemand gaat koken worden er natuurlijk nog veel meer deurtjes gebruikt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle deurtjes die geopend en weer gesloten worden bij het uitpakken van de vaatwasser. Het is daarom vanzelfsprekend dat keukendeurtjes op den duur verslijten en vaak toe zijn aan vernieuwing.

Van versleten naar op maat gemaakt

Bij het vervangen van versleten keukendeurtjes kunnen natuurlijk vergelijkbare deurtjes worden gekozen om hetzelfde uiterlijk van een keuken te behouden. Maar er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om keukendeurtjes tot in de kleinste details naar wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld eens voor een geheel andere kleur, zodat de keuken een compleet nieuwe look krijgt. Kies andere deurgrepen en voorkom ergernissen van losse grepen die telkens opnieuw moesten worden vastgeschroefd. Er zijn een tal van mogelijkheden, van klassieke knoppen tot industriële moderne handgrepen. Op die manier kan een doorsnee keuken, met behulp van nieuwe persoonlijke op maat gemaakte deurtjes, een uniek en eigentijds kookstation worden.

Nieuwe keukendeurtjes, een alternatief voor renovatie

Ook als er niets mankeert aan keukendeurtjes, is het vervangen van de deurtjes een goedkoop alternatief voor de make-over van een keuken. Door deurtjes met een geheel nieuw frontje te plaatsen, krijgt een keuken al snel een volkomen andere uitstraling. Door vervolgens ook nog een andere kleur toe te passen zal de oude keuken nauwelijks nog te  herkennen zijn. Op die manier heb je aan de hand van een kleine en vooral betaalbare ingreep een prachtige nieuwe keuken om trots op te zijn.

Is jouw keuken ook toe aan een vernieuwing? Hebben je keukendeurtjes afgebladderde verf, piepende scharnieren of staan ze volledig scheef? Of is de keuken gewoon toe aan een nieuwe look? Vervang de keukendeurtjes met de deurtjes die je altijd al wilde en ook jouw keuken zal er meteen schitterend en als nieuw uitzien. Ontvang direct een prijs via onze handige calculator.

Close
Go top