Renovatiekeuken: Bekijk hier hoe! | Wolters Keukens

EEN RENOVATIEKEUKEN: VEEL OM OVER NA TE DENKEN

Wanneer u op deze pagina gekomen bent, heeft u interesse in een renovatiekeuken. Een goede keuze! Een renovatiekeuken bespaart namelijk veel tijd, geld en energie ten opzichte van een gehele keukenverbouwing.

Daarnaast is het renoveren van uw huidige keuken ook nog eens waarde verhogend voor uw woning en kunt u door slechts enkele aanpassingen genieten van een volledige, nieuwe, uitziende ruimte. Maar met alleen de keuze voor een nieuwe keuken bent u er nog niet. Het pad van een nieuwe keuken is namelijk lang en brengt vele, andere keuzes met zich mee.

Renovatiekeuken: Waar u op moet letten

Ten eerste is het belangrijk dat u zeker weet dat u uw huidige keuken wilt laten renoveren, of dat een nieuwe keuken meer bij uw wensen aansluit. Zo is het goed om te weten dat de indeling van uw huidige keuken grotendeels ongewijzigd blijft bij het renoveren. Wilt u graag drastische veranderingen maken in uw indeling, dan kunt er gaandeweg wellicht achter komen dat dit onmogelijk is. Laat u dus goed informeren om teleurstellingen te voorkomen!
Maar ook wanneer verouderde apparatuur voor modernere varianten vervangen moeten worden doet u er misschien goed aan uw keuze te heroverwegen.

Wanneer u zeker van uw keuze bent voor een renovatiekeuken bij Wolters Renovatie Keukens, dan is het van belang dat u voor uzelf duidelijk heeft wat u in uw huidige keuken anders wilt zien. Dit is niet alleen handig bij het kiezen van producten en materialen voor in uw nieuwe keuken, maar ook voor ons team, die u precies aan kunnen geven of uw wensen reëel zijn.

Laat u dus van tevoren goed inlichten, laat uw keuken opmeten en stel van tevoren een budget af, zodat daarna het echte kiezen pas echt kan beginnen! En bij ons is er veel om voor te kiezen.

Een compleet andere uitstraling?

Voor een compleet andere uitstraling van uw keuken gaat u natuurlijk voor een ander soort keukenfrontjes of – deurtjes. Wanneer u hiervoor kiest is het van belang te beslissen welk soort materiaal uw voorkeur heeft en in welke kleur en afwerking ze opgeleverd moeten worden.

Bij ons kunt u kiezen tussen twee soorten materialen: MDF en spaanplaat. Een wezenlijk verschil! MDF-keukenfrontjes en -deurtjes zijn aan de binnenkant bijvoorbeeld altijd standaard wit, wat niet het geval is bij de spaanplaattegenhanger.
Daarnaast is spaanplaat ruwer van structuur waardoor dit materiaal goed af te werken is met een acryl toplaag, iets wat bij MDF niet kan.
Kijk daarom eens rustig rond op onze website naar wat uw voorkeur heeft, of kom eens langs in één van onze showrooms om onze producten in het echt te bewonderen. Uiteraard staat ons team ook voor u klaar om u te adviseren welk materiaal het beste in uw huidige keuken naar boven kan halen!

Oog voor details

Naast het grotere werk hebben wij ook oog voor de kleinste onderdelen in uw keuken en is het bij ons mogelijk om uw huidige ruimte te perfectioneren met andere knoppen en grepen of een andere keukenkraan. Uiteraard is dit ook een goede keuze wanneer u alleen kleine veranderingen in uw huidige keuken wilt aanbrengen.

Ten slotte mag ook de keukenkraan zeker niet aan uw aandacht ontsnappen. Vaak wordt gedacht dat een keukenkraan niet veel doet voor een keuken: een verkeerde gedachte. De keukenkraan is één van de meest gebruikte kranen in het huis en het is daarom des te belangrijker dat het doet wat het moet doen. En ook kan een keukenkraan de eyecatcher van iedere keuken worden. Zet de keukenkraan dus ook zeker op uw to-do lijstje!

Direct een indicatie van de kosten!

Met onze handige calculator heeft u binnen een mum van tijd een compleet overzicht van het aanbod dat wij voor u in huis hebben. Neem eens een kijkje en bedenk wat bij u past. Of u nou van klassiek houdt, of juist van modern: alles kan, alles is mogelijk. Een groot voordeel van deze online tool is dat u ook gelijk een indicatie heeft van de kosten. Op deze manier voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Neem gerust eens contact op!

Heeft u naast het bovenstaande, korte, overzicht nog meer vragen over waar u op moeten letten bij het renoveren van een keuken? Kom dan gelijk met ons in contact door te mailen of te bellen. Ons professionele team staat u graag te woord met deskundig advies.

Voor nu: kijkt u nog gerust eens rond op onze website en een prettige dag!

Wolters Renovatie Keukens: veel om voor te kiezen!  

Close
Go top