Nieuwe Keuken Kopen | Wolters Renovatie Keukens

Nieuwe keuken kopenDe vakantieperiode is voor de meeste regio’s in Nederland voorbij. iedereen komt terug van zonnige, gezellige, maar vaak ook prijzige vakanties terug. Het spaarpotje voor de vakantie is leeg en het spaargeld kan inmiddels weer voor andere potjes worden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe keuken! Want zeg nou zelf, die keuken waar u elke dag weer tegenaan moet kijken is toch eigenlijk al best aftands en oubollig geworden? Hoog tijd voor een nieuw kookstation dus!

Prijskaartje van een nieuwe keuken

Het prijskaartje: hetgeen wat de meeste mensen ervan weerhoudt om een nieuwe keuken te kopen. En groot gelijk, want zo’n volledig nieuwe keuken koop je niet zomaar zonder dat je flink in de buidel moet tasten. Geen wonder dat veel mensen terugdeinzen van het idee om een nieuwe keuken aan te schaffen. Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven die hetzelfde resultaat boeken, maar qua kosten veel beter uitpakken. Heeft u al eens gedacht aan een renovatie van uw keukenblok?

Renovatie van uw keuken als alternatief voor kopen

Hoewel renovatie het uitgekozen alternatief is voor het kopen van een nieuwe keuken, hoeft een renovatie helemaal niet veel te kosten. Een renovatie kost namelijk zoveel als u zelf wilt. Er zijn namelijk verschillende manieren en gradaties voor het renoveren van een ruimte. Bij een volledige verbouwing van een keuken moet een oude keuken in zijn geheel uit de ruimte gesloopt worden. Dit kost veel mankracht, tijd en dus ook geld. Echter, bij een renovatie wordt er gebruik gemaakt van het oude keukenblok. Hierdoor bespaart u een hoop tijd en kosten voor het vernieuwen van uw keuken. Ideaal, want u wilt natuurlijk niet maandenlang een bouwval in één van uw woonruimtes.

Opties voor nieuwe keuken

Bij het renoveren van een keuken heeft u zelfs meer opties dan bij het volledig verbouwen en plaatsen van een nieuwe keuken. Want bij een renovatie kunt u zelf kiezen hoe grootschalig u het aanpakt. Een simpel likje verf volstaat bijvoorbeeld ook al als renovatie. Zo’n kleine ingreep kan al snel de hele uitstraling van uw keuken veranderen. Zo kunt u met een klein budget alsnog een ‘nieuwe’ keuken verwezenlijken.

Uitgebreide renovatie

Toch kiezen de meeste mensen bij een renovatie toch voor een iets uitgebreidere ingreep. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van alle deurtjes, deurgrepen, lades en kraan. Dit is in vergelijking tot een volledige verbouwing nog steeds een zeer kleine, vooral goedkope, ingreep. Toch zult u zien dat de ruimte er na deze renovatie compleet als nieuw uit ziet. Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden voor renovatie? Doe dan eens de prijsberekening op onze site. Hierbij krijgt u het grote aanbod aan mogelijkheden te zien. Ook sturen we u naar aanleiding van uw ingevulde gegevens een prijsindicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Showroom

Wilt u liever inspiratie opdoen in het echt? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u met plezier verder met uw keuze. Samen komen we ongetwijfeld tot de ultieme renovatie van uw keuken, zodat u weer jaren vooruit kan met een schitterend keukenblok voorzien van een eigentijdse uitstraling.

Close
Go top