Kosten van een Nieuwe Keuken | Wolters Renovatie Keukens

De kosten van een nieuwe keuken

Kosten nieuwe keuken

Zit u er al een tijdje over te denken om een nieuwe keuken te kopen, maar bent u erg bang voor torenhoge kosten van zo’n nieuwe keuken? Dat is begrijpelijk, want veel mensen denken bij het bouwen van een nieuwe keuken aan de meest uitgebreide manier. Zij denken namelijk aan een complete verbouwing van hun keuken, waarbij het oude keukenblok gesloopt wordt en er een volledig nieuw blok voor in de plaats wordt gezet. Maar wat nou als wij u vertellen dat er ook een andere manier is? Een manier waarop u sneller kunt genieten van een nieuwe keuken en u er ook nog eens minder voor hoeft te betalen? Lees snel verder om meer te weten te komen over dit alternatief.

Lage kosten voor een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken hoeft helemaal niet ongelofelijk duur uit te pakken. De meeste mensen willen een nieuwe keuken omdat ze zijn uitgekeken op de oude, of omdat ze nieuw meubilair hebben gekocht dat niet meer past bij het oude design. Het draait dus voornamelijk om de uitstraling van een keukenblok. En die uitstraling kan via verschillende makkelijkere en betaalbaardere alternatieven verwezenlijkt worden. Hieronder bespreken we een aantal van de mogelijkheden.

Voor een klein budget

Natuurlijk heeft niet iedereen evenveel te besteden voor een nieuwe keuken. Maar ook voor een klein budget is er een mogelijkheid om een nieuwe uitstraling te creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan het schilderen van uw keukenkastjes. Alleen al door een kleine verandering van kleur krijgt uw keuken al snel een volledig andere uitstraling. Een kleine ingreep voor een mooi resultaat dus!

Renovatie van uw oude keuken

Een ander alternatief waar u aan kunt denken is het renoveren van een keuken. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie, omdat het volledig gepersonaliseerd kan worden naar de uw eigen wensen. Daarnaast bepaalt u zelf hoe duur het wordt! U kunt ervoor kiezen om alleen de frontjes van uw keukenkastjes te veranderen, maar u kunt bijvoorbeeld ook uw keukenblad vervangen. Of wat dacht u van een nieuwe moderne kraan?

Vele mogelijkheden

Alleen al als we kijken naar de frontjes van uw deuren en lades kunt u kiezen uit een tal van mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van frontjes op onze site. Voor elk budget beschikken wij over meerdere fronten en verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. De frontjes hebben verscheidene reliëfs, maar ook het materiaal waarvan het gemaakt is, wijkt van elkaar af.

Inspiratie opdoen

De kans is groot dat u het lastig vindt om via onze website te bepalen hoe de frontjes eruit zien. Het materiaal, kleur en reliëf kunt u veel beter bekijken door de frontjes met uw eigen ogen te zien. Daarom kunt u het beste inspiratie opdoen in één van onze showrooms. Onze specialisten staan u hier graag te woord en helpen u met al uw vragen. Zo kunt u makkelijk de verschillen tussen de frontjes bekijken en weet u ook meteen waar u aan toe bent met uw keuze. Daarnaast bent u verzekerd van het beste advies wanneer u onze deskundige specialisten u laat helpen. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan ook. Onze contactgegevens vindt u op onze website.

Close
Go top