Keukenrenovatie Zwolle | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie zwolle

Keukenrenovatie in Zwolle? Zijn uw keukendeurtjes aan vervanging toe? Bent u klaar met dat eeuwige en overheersende grijs in uw keuken? Of mankeert er niet zoveel aan de basis van uw keuken, maar zou u toch wel weer eens wat anders willen? Kies dan voor een keukenrenovatie in Zwolle van Wolters Renovatie Keukens.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Zwolle: behoud wat goed is

Een keukenrenovatie is ideaal als u de goede onderdelen in uw huidige keuken wilt behouden, maar andere onderdelen aan vervanging toe zijn of u bepaalde elementen in de ruimte zat bent. Met de ruim 30 jaar ervaring in het vak zullen de professionals van Wolters Renovatie Keukens Zwolle er alles aan doen uw weer een geheel nieuwe ervaring van uw huidige keuken te laten beleven. En dankzij ons grote aanbod in producten is er van alles mogelijk.

Zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van keukenfrontjes, grepen, knoppen en kranen. Er is voor ieder wat wils! Zo bieden wij verschillende soorten keukenfrontjes (MDF en spaanplaat) aan die uitgevoerd kunnen worden in folie, mat of hoogglanslak. Daarnaast kunnen ze worden afgewerkt in elke wensbare kleur. En wat te denken van ons uitgebreide assortiment in knoppen en grepen? Of u nou van nostalgie of modern houdt, de mogelijkheden zijn onbeperkt. En ook de meest gebruikte kraan van het huis ontschiet niet de aandacht bij Wolters Renovatie Keukens Zwolle. Hier bieden wij ook diverse modellen in aan.

Scherp geprijsd

Breng snel in kaart wat een nieuw uitziende keuken u ongeveer gaat kosten en laat u verrassen door onze scherpe prijzen. Reken het zelf snel en gemakkelijk uit door gebruik te maken van onze handige calculator.

Als u tevreden bent, of nog met vragen en/of opmerkingen zit, kunt u vrijblijvend telefonisch met ons contact op nemen. Ons professionele team zal voor u klaar staan met deskundig advies. Natuurlijk staan zij ook graag voor u klaar om samen al uw specifieke wensen doornemen voor een heldere offerte. Door onze snelle schakeling kunt u al binnen een maand* van een nieuwe keuken genieten!

Kies voor ervaring!

Met de ruim 1200 projecten die wij van Wolters Renovatie Keukens al uitgevoerd hebben, is er veel om te laten zien. Natuurlijk kunt u een grote selectie hiervan op onze site bewonderen, maar een keuken met het eigen oog bekijken is uiteraard een geheel andere en tevens zeer belangrijke ervaring.

Wilt u ook pas tot een keukenrenovatie over gaan als u eerst zelf het keukenblad gevoeld heeft, de keukenkraan heeft horen stromen of de keukendeurtjes zelf heeft uitgeprobeerd? Kom dan sfeerproeven in één van onze showrooms.

Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan onze vestiging in Deventer en ervaar onze wondere keukenwereld. Of u nu alleen maar eens rond wilt lopen door onze keukenwandelgangen, of deskundig advies wilt inwinnen: iedereen is welkom. Laat u inspireren door onze prachtige showmodellen of bespreek met onze professionals de mogelijkheden van uw keukenwensen. Ons ervaren team staat graag voor u klaar en zal u warm welkom heten met vers bakje koffie. Kom dus eens gezellig langs!

Wolters Renovatie Keukens Zwolle, de perfecte keuken voor u!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top