Keukenrenovatie Rotterdam | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Rotterdam

Keukenrenovatie Rotterdam? Ook zo zat van uw lekkende kraan of u eens zo witte keukenkastjes? Of weigeren uw keukenlades dienst? Kies dan voor een keukenrenovatie in Rotterdam bij Wolters Renovatie Keukens!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie Rotterdam: nieuwe beleving van uw keuken

Een keukenrenovatie is de perfecte keuze als u bepaalde onderdelen in uw huidige keuken wilt behouden, maar andere onderdelen aan vervanging toe zijn. Met de ruim 30 jaar ervaring in het vak zullen de professionals van Wolters Renovatie Keukens er alles aan doen om uw in Rotterdam weer een geheel nieuwe beleving van uw huidige keuken te laten bezorgen. En dankzij ons grote aanbod in producten is er voor ieder wat wils.

Wat te denken van nieuwe keukendeurtjes, die uitgevoerd kunnen worden in een geheel nieuwe kleur? U heeft bij ons zelfs de keuze tussen verschillende afwerkingen als hoogglans, mat of folie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u uw geld investeert in kwaliteit. Daarom werken wij samen met de beste fabrikanten, waardoor wij 10 jaar garantie op al onze keukendeurtjes kunnen geven. Ook als u kiest voor nieuwe keukenfrontjes. U nieuwe keuken zal er weer stralend uitzien!

Kom gerust eens langs!

Bereken nu zelf wat een renovatie keuken bij Wolters Renovatie Keukens Rotterdam u gaat kosten met onze handige calculator. Binnen enkele minuten heeft u een compleet overzicht van ons volledige aanbod en kunt u gemakkelijk en snel in kaart brengen voor welke voordelige prijs ons professionele montageteam u keuken komt renoveren.

Daarnaast verwelkomen wij u ook graag in één van onze vestigingen zodat u ons werk ook van dichtbij kan bekijken. Op deze manier heeft u niet alleen de live-ervaring van onze producten, maar kunt u u tevens laten inspireren door verschillende mogelijkheden. Doordat wij al meer dan 1200 projecten hebben uitgevoerd, kunnen en laten wij u graag verrassende combinaties zien.

De voordelen van een renovatie keuken

Wij van Wolters Renovatie Keukens begrijpen dat de keuze voor een nieuwe keuken niet snel gemaakt is en deze beslissing goed afgewogen moet worden. Wij helpen u graag bij deze keuze door de voordelen van een keukenrenovatie in Rotterdam voor u op een rijtje te zetten.

Door niet uw gehele keuken te vervangen, maar slechts enkele onderdelen van uw huidige keuken, bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar ook nog eens veel geld. Voor nog geen 30%* van de nieuwprijs levert ons professionele team van Wolters Renovatie Keukens vaak al binnen een maand* een gloednieuwe keuken in Rotterdam af waar u trots op kunt zijn! Een leuk extraatje van deze lage kosten is de waardestijging van uw huis. Dit effect wordt behaald doordat u minder investeert in een renovatie keuken dan dat u bij een volledig nieuwe keuken zou doen, maar de keuken wel meer waard wordt.

Ook is een renovatie keuken een goede keuze als u niet zit te wachten op een ingrijpende verbouwing. Waar bij een volledige nieuwe keuken er veel breekwerk om de hoek komt kijken, verloopt een renovatie veel rustiger en heeft u zelf in de hand hoe groots u de renovatie wil laten aanpakken. U kunt ervoor kiezen alleen wat kleine details te veranderen voor een groots resultaat, zoals het laten monteren van een hele andere stijl handgrepen- of -knoppen. Maar u kunt ook voor meer uitdaging gaan, door voor de mogelijkheid te kiezen van andere keukendeurtjes. Laat ze bijvoorbeeld in een nieuwe, gedurfde kleur opleveren. Onze experts staan u graag te woord met deskundig advies om het beste in uw huidige keuken naar boven te halen!

Wolters Renovatie Keukens Rotterdam: welkom bij 30 jaar aan ervaring in keukens!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top