Keukenrenovatie Overijssel | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Overijssel

Keukenrenovatie Overijssel? Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw keuken? Zoek dan niet verder. Bij Wolters Renovatie Keukens bent u aan het juiste adres.

Of u nou in Giethoorn woont, in het hoge noorden, of in het zuidelijke Haaksbergen, wij verzorgen schitterende renovaties van keukens in heel Overijssel.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de kosten?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk voor Keuken Renovatie in Overijssel

Renovatie van uw keuken door specialist in Overijssel

Wolters Renovatie Keukens heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het vak. Met onze vakkennis staan wij garant voor een snelle en goede levering van een gedeeltelijke of gehele renovatie van uw keuken.

Renovatie, een prachtig alternatief

Hoewel een complete verbouwing van een keuken veel mensen als muziek in de oren klinkt, spelen de kosten daarvan ook bij veel mensen een grote rol. Voor een complete verbouwing moet men al snel diep in de buidel tasten. Daarnaast bouwen mensen soms ook een weerstand op, omdat ze inmiddels helemaal gewend zijn aan hoe hun keuken in elkaar zit. In zo’n geval is een renovatie het perfecte alternatief voor een verbouwing. Waar bij een verbouwing een keuken compleet plaatsmaakt voor een geheel nieuw exemplaar, is dat bij een renovatie niet het geval. Uw oude keuken vormt dan namelijk de basis voor een splinternieuw op maat gemaakt kookstation.

Op maat gemaakt in heel Overijssel

Er zijn tal van mogelijkheden om uw keuken precies naar uw wens te renoveren. Heeft u net een prachtig nieuwe industriële keukentafel en een set stoelen aangeschaft en wilt u graag dat uw keuken daar haarfijn op aansluit? Dat kan! Kies voor deurfronten en ladefrontjes die uw modieuze inboedel accentueren. Zet daar een paar prachtige industriële handgrepen op en uw keuken wordt een oogverblindend geheel. Maar ook als dat moderne allemaal niet zo hoeft van u, hebt u de keuze uit minder excentrieke designs die beter passen bij uw woning. Zoals geen woning hetzelfde is, is ook geen renovatie hetzelfde. Daarom kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden en uw wensen.

Uw persoonlijke wensen

Heeft u al een beeld van hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Gebruik dan onze handige calculator en maak een keuze uit het grote aanbod aan keukendeurtjes, grepen en kranen om zo tot een keuken te komen die geheel voldoet aan uw wensen. Bent u er nog niet over uit wat u precies wilt? Kom dan langs in één van onze showrooms in Deventer of Lochem om inspiratie op te doen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden van uw perfecte keuken. Wij helpen u maar al te graag om uw droomkeuken in beeld te brengen, zodat we die uiteindelijk voor u kunnen realiseren.

Wolters Renovatie Keukens Overijssel, voor ieder wat wils!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top