Keukenrenovatie Nederland | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie nederland

Keukenrenovatie, ook dat doen we bij Wolters Keukens. Wij renoveren uw huidige keuken voor maar 30%* van de nieuwprijs van een nieuwe keuken. Bij de keukenrenovatie heeft u keuze uit diverse grepen, frontpanelen en kranen.

Ruim 30 jaar ervaring heeft geleid tot een compleet en overzichtelijk aanbod. Hierdoor bent u in staat om zelf uw renovatie keuken samen te stellen. Na de renovatie ziet uw keuken er weer uit als nieuw.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie, iets voor u?

U kunt gemakkelijk en snel berekenen wat keukenrenovatie u gaat kosten door gebruik te maken van onze calculator. Maak een keuze uit verschillende keukenfrontjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen. Breng snel in kaart wat het u ongeveer kost en laat u verrassen door de prijs.

Past de keukenrenovatie in uw budget? Dan is het nu zaak om goed advies in te winnen en te overleggen. De afspraken worden helder weergeven in de offerte. Vervolgens is onze professionele montagedienst in staat om uw huidige keuken binnen 1 maand* volledig te renoveren. Uw keuken is weer zo goed als nieuw.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Wolters Renovatie Keukens is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Een begrip in de Stedendriehoek. Heeft u vragen over keukenrenovatie? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

*Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top