Keukenrenovatie Leiden | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Leiden

Keukenrenovatie Leiden? Heeft uw keuken betere tijden gezien? Is hij eigenlijk toe aan vervanging, maar hebt u geen zin om handen vol geld uit te geven en wekenlang in de rommel te zitten? Of hebt u een degelijke keuken, maar bent u gewoon toe aan iets nieuws? Dan is een keukenrenovatie in Leiden van Wolters Renovatie Keukens een goede optie voor u.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Leiden: Ervaring voor een kleine prijs

Wolters Renovatie Keukens is al zo’n dertig jaar actief op het gebied van keukenrenovatie in Leiden. Aan ervaring is er dan ook zeker geen gebrek bij ons. Onze professionals hebben tijdens de meer dan 1200 succesvolle keukenrenovaties ieder probleem wel eens ondervonden. U kunt dus met een gerust hart uw keuken in onze handen achterlaten. Ook staan onze professionals altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast is een keukenrenovatie in Leiden bij Wolters Renovatie Keukens bijzonder aantrekkelijk als u een kleiner budget hebt, of simpelweg geen zin hebt om veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken. Een keukenrenovatie kost bij ons vaak minder dan 30% van wat een nieuwe keuken kost, terwijl uw keuken er toch gloednieuw uitziet. Ook kunt u uw keuken in slechts enkele minuten volledig naar eigen smaak samenstellen. Bekijk wat er mogelijk is met onze handige prijscalculator en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.

Wanneer u volledig tevreden bent over uw keukenrenovatie plan kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen vervolgens nog even telefonisch contact met u opnemen voor uw specifieke wensen.

Snelle levering en professionele installatie

Nadat u uw perfecte keuken hebt samengesteld, komt onze professionele installatie service deze binnen 1 maand* bij u thuis installeren. Natuurlijk komen we langs op een tijd dat het u uitkomt. Een keukenrenovatie is over het algemeen een stuk sneller en minder rommelig dan de installatie van een volledig nieuwe keuken. U hoeft dus niet bang te zijn om wekenlang in de troep te zitten.

Op onze website kunt u de vele opties voor keukenrenovatie bekijken, maar u kunt natuurlijk ook langskomen bij één van onze showrooms.

Kom langs!

Wij snappen dat u natuurlijk niet over een nacht ijs gaat wanneer het uw keuken betreft. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens te komen sfeerproeven bij één van onze showrooms. Laat u inspireren door onze showmodellen en bekijk ons brede assortiment aan keukendeurtjes, keukenfrontjes, grepen en kranen. Onze keuken experts staan ook altijd voor u klaar om onder het genot van een kopje koffie al uw vragen te beantwoorden.

Kom eens langs op onze locaties in Deventer of Lochem. Wij helpen u graag!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top