Keukenrenovatie Leeuwarden | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Leeuwarden

Keukenrenovatie in Leeuwarden? Is uw keuken al lange tijd aan vervanging toe, maar hebt u hier niet het budget voor? Of bent u helemaal klaar met de keukenkastjes, maar is een volledig nieuwe keuken gewoon nog niet nodig? Dan is een keukenrenovatie in Leeuwarden van Wolters Renovatie Keukens echt iets voor u.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Leeuwarden: Snel geleverd en scherp geprijsd!

Door te kiezen voor een keukenrenovatie in plaats van een nieuwe keuken bespaart u tijd en geld. U stelt uw perfecte keuken in enkele minuten samen en wij doen de rest. Onze professionele installatie service zorgt ervoor dat uw huidige keuken in Leeuwarden binnen 1 maand* volledig is gerenoveerd. Een keukenrenovatie zal over het algemeen een stuk sneller en minder rommelig zijn dan het plaatsen van een nieuwe keuken. U hebt dus snel en zonder veel gedoe een gloednieuwe keuken waar u trots op kan zijn.

Daarnaast is een keukenrenovatie van Wolters Renovatie Keukens ook zeer goed voor uw portemonnee. Voor nog geen 30% van de nieuwprijs kan u al genieten van een heerlijke door u persoonlijk samengestelde keuken. Ook voor de kleinere budgetten hebben wij in ons brede assortiment goede oplossingen. Bekijk dus snel wat er voor u mogelijk is met onze handige prijscalculator.

Een aanvraag voor een offerte is volledig vrijblijvend. Wanneer u een aanvraag hebt ingediend zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw specifieke wensen door te nemen. Bent u helemaal tevreden en hebt u uw keuze gemaakt? Dan stellen wij een heldere en vrijblijvende offerte op, die u dan zelf nog eens rustig kunt doorlezen. En natuurlijk zijn wij altijd beschikbaar voor vragen en/of aanpassingen.

Betrouwbaar en Professioneel

Met 30 jaar ervaring kunt u er van op aan dat bij Wolters Renovatie Keukens uw keuken in Leeuwarden in goede handen is. Onze professionals zijn gewapend met de kennis en ervaring van meer dan 1200 succesvolle keukenrenovaties en er zijn dan ook weinig dingen die zij nog niet gezien hebben. Op onze site kunt u kiezen uit de vele opties welke een keukenrenovatie u te bieden heeft. Neem dus eens een kijkje en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Gaat u echter toch liever eerst met eigen ogen de mogelijkheden bekijken voordat u overgaat tot een keukenrenovatie? Kom dan langs bij een van onze showrooms en laat u inspireren door onze prachtige showmodellen. In ons brede assortiment aan kranen, keukenfrontjes, knoppen en grepen is er voor ieder wat wils. Op onze locaties in Lochem en Deventer staan onze professionals met raad en daad voor u klaar, dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie als u nog twijfels of vragen heeft!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top