Keukenrenovatie Emmen | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Emmen

Keukenrenovatie in Emmen? Bent u toe aan een nieuwe keuken, maar heeft u geen zin om een fortuin uit te geven en wekenlang in een verbouwing te zitten? Of heeft u een zeer degelijke keuken, maar bent u het gewoon zat om steeds naar dezelfde keukenkastjes te kijken. Misschien is het dan tijd om eens te denken aan een keukenrenovatie van Wolters Renovatie Keukens.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Emmen: Decennialange ervaring

Een goede keuken is niet alleen mooi, maar scheelt ook een boel dagelijkse irritaties. Bij Wolters Renovatie Keukens hebben wij ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring met het renoveren van keukens. Met de expertise die wij in die jaren hebben opgebouwd helpen we u graag bij het plannen van uw nieuwe keuken. Wij snappen dat de renovatie van uw keuken in Emmen en de keuzes op dit gebied kunnen leiden tot veel vragen. Maar met onze ervaring en meer dan 1200 geslaagde keukenrenovaties zijn er weinig problemen die wij nog niet gezien hebben. Dus schroom niet om eens contact met ons op te nemen, of langs te komen in één van onze showrooms. Wij staan altijd klaar met een kopje koffie om u in alle rust van deskundig advies te voorzien.

Goed en Goedkoop!

Een keukenrenovatie in Emmen is een zeer goede optie als u een wat kleiner budget heeft, maar toch graag een nieuwe keuken wilt hebben. Doordat de basis van uw keuken blijft staan kunnen wij voor nog geen 30%* van de prijs van een nieuwe keuken uw kookvertrek eruit laten zien alsof deze gloednieuw is. Met onze handige calculator berekent u binnen enkele minuten wat uw droomkeuken zal gaan kosten.

U bepaalt verder volledig zelf welke delen van de keuken u wilt vervangen en welke delen mogen blijven. Bent u eigenlijk wel blij met uw keuken, maar irriteert u zich aan de kranen en de stijl van de keukenkastjes? Geen probleem. Een ander keukenfrontje en een nieuwe kraan zijn zo gezet. Behoud wat goed is, en vervang de rest!

Daarnaast scheelt de renovatie van uw keuken in Emmen ook nog een hoop tijd en gedoe. Het plaatsen van een nieuwe keuken gaat vaak gepaard met een hele verbouwing, waardoor u soms wel weken in de troep kan zitten. Een keukenrenovatie in Emmen bij ons zal vele malen sneller gaan. Daarnaast komt één van onze professionele installatieteams al binnen één maand* na bestelling alles installeren.

Verder werken wij alleen met de beste fabrikanten en kunnen daardoor in veel gevallen tien jaar* garantie geven op onze producten. Ter vergelijking, bij veel nieuwe keukens krijgt u slechts 5 jaar garantie. Na een keukenrenovatie van ons kunt u dus minstens tien jaar lang (en eigenlijk nog veel langer) genieten van uw keuken, zonder extra kosten.

Kom een langs!

Twijfelt u nog? Kom dan eens langs bij onze locatie in Deventer of Lochem en laat u inspireren door de vele showmodellen. Bekijk ons grote assortiment aan kranen, keukenfrontjes, knoppen, grepen en andere keukenelementen en combineer deze om zo een unieke en voor uw doeleinden perfecte keuken te creëren. Onze professionals staan natuurlijk altijd klaar om al u vragen persoonlijk te beantwoorden en deskundig advies te geven. Dus kom eens gezellig koffie drinken!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top