Keukenrenovatie Eindhoven | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Eindhoven

Keukenrenovatie in Eindhoven? Tevreden met uw huidige keuken maar toch op zoek naar wat anders? Of laten sommige keukenonderdelen het afweten? Kies dan voor een keukenrenovatie in Eindhoven bij Wolters Renovatie Keukens!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Eindhoven: kies voor ervaring!

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak tovert Wolters Renovatie Keukens uw huidige keuken in Eindhoven binnen één maand* tijd weer om tot een gloednieuwe keuken. Ideaal als u toe bent aan wat anders, maar niet zit te wachten op een ingrijpende verbouwing. Uw huidige keuken zal namelijk de basis vormen voor een geheel nieuwe keuken van deze tijd.

Voorzie uw huidige keuken bijvoorbeeld weer eens van een andere kleur. Of geef de ruimte een geheel andere uitstraling door het gebruik van een ander soort keukenfront. En wat gedacht van een ander soort knoppen of handgrepen? Kleine details kunnen uw huidige keuken weer een geheel andere uitstraling geven. Vergeet ook zeker niet uw keukenkraan. Kranen zijn vaak een ondergewaardeerd element in de keuken, maar ze kunnen het stralende middelpunt van elke ruimte worden.

Ga er eens rustig voor zitten en bekijk met behulp van onze handige calculator ons uitgebreide aanbod. Op deze manier is het mogelijk online al binnen een paar minuten uw droomkeuken samen te stellen. Daarnaast heeft u via deze weg een snelle indicatie van de kosten van uw persoonlijke keukenrenovatie en brengt u zo snel in kaart of een keukenrenovatie bij Wolters Renovatie Keukens Eindhoven ook iets voor u is!

Deskundig advies nodig?

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw nieuwe keuken? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies. Ons ervaren team staat u graag te woord over alle mogelijkheden en voorziet u graag van verrassende tips voor een keuken waar u weer trots op kunt zijn!

Uiteraard is het ook mogelijk een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms: bij ons bent u altijd welkom. Ons professionele team zal u elk moment van de dag opvangen om onder het genot van een bakje koffie samen met u uw droomkeuken samen te stellen. Kom dus gerust eens langs!

De voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie in Eindhoven bij Wolters Renovatie Keukens biedt u vele voordelen. Wij hebben de voordelen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

Ten eerste is een keukenrenovatie vele malen goedkoper dan het verbouwen van uw gehele, huidige keuken. Doordat de basis van de keuken al staat is het niet nodig de gehele keuken te vervangen voor dure, nieuwe onderdelen. Wanneer uw keukendeurtjes dienstweigeren, is het niet nodig om de hele keuken aan te pakken. Of wat dacht u van het eeuwige grijs in uw keuken? Alleen een andere kleur kan uw huidige keuken al een hele andere uitstraling geven. En dat voor slechts 30%* van de nieuwprijs van een nieuwe keuken!

Doordat het raamwerk van uw huidige keuken al staat is een keukenrenovatie niet alleen geld-, maar ook tijdbesparend. Bestaande leidingen hoeven bijvoorbeeld niet vervangen of verlegd te worden. Dit heeft ook een ander bijkomend voordeel: er komt minder breekwerk bij een keukenrenovatie kijken waardoor u niet tijdenlang in de rommel hoeft te zitten.

Ten slotte is een keukenrenovatie ook een hele goede keuze voor de waarde van uw huis. Doordat een keukenrenovatie minder geld kost dan het plaatsen van een nieuwe keuken, is het mogelijk dat uw huis een grote waardestijging krijgt door een keukenrenovatie. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de omvang keukenrenovatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Wolters Renovatie Keukens Eindhoven: uw huidige keuken weer als nieuw!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top