Keukenrenovatie Den Haag | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Den Haag

Keukenrenovatie Den Haag? Is uw huidige keuken niet meer van deze tijd, maar is een gehele keukenverbouwing overbodig? Of past uw huidige keuken niet meer bij uw smaak, maar heeft u het budget niet om de hele keuken aan te pakken? Dan is een keukenrenovatie bij Wolters Renovatie Keukens Den Haag iets voor u!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Den Haag: kies voor kwaliteit!

Bij Wolters Renovatie Keukens zijn we al meer dan 30 jaar een expert op het gebied van renovatie keukens in Den Haag. Of het nu gaat om een grote renovatie, kleine renovatie of alles ertussenin: bij ons bent u aan het juiste adres! Ons professionele montageteam staat voor alle soorten wensen klaar, om van uw huidige keuken weer een droomkeuken te maken. En dat kan al binnen onafzienbare tijd! Bij Wolters Renovatie Keukens Den Haag is het mogelijk om al binnen 1 maand* na de beslissing voor een keukenrenovatie al in een nieuwe keuken te koken, te leven en te genieten.

Via onze handige calculator kunt u nu al een kijkje te nemen in ons grote en afwisselende aanbod. Wat dacht u van nieuwe keukendeurtjes in elke gewenste kleur of afwerking? Ook bieden wij u een divers aanbod in verschillende keukenkranen aan en staan wij voor u klaar wanneer het gaat om het monteren van nieuwe grepen en knoppen in uw huidige keuken. Daarnaast voorzien wij al onze producten met tien jaar garantie van de fabrikant. Bij Wolters Renovatie Keukens Den Haag kiest u voor kwaliteit! Ga ook snel aan de slag met onze virtuele tool en creëer binnen enkele minuten een keuken waar u al tijden van droomt.

Door ons grote aanbod snappen wij dat kiezen soms lastig is. Neem daarom contact met ons op als u deskundig advies nodig heeft. Ons ervaren team staat u graag te woord in wat er allemaal mogelijk is en voorziet u van verrassende tips voor een keuken waar u weer trots op kunt zijn!

Deskundig en helder advies? Kom gerust langs!

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen! De uitgelezen kans om oog in oog te komen staan met ons werk. In onze showrooms in Deventer en Lochem is het niet alleen mogelijk een kijkje te nemen in de wondere wereld van Wolters Renovatie Keukens, maar kunt u er ook terecht voor persoonlijk advies. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en brengen wij uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart. Vervolgens presenteren wij u een deskundig en helder advies in de juiste keukenstijl en inrichting. Zo weet u waar u staat! Kom dus gerust eens langs.

De voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie bij Wolters Renovatie Keukens Den Haag biedt u vele voordelen. Wij hebben de voordelen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Ten eerste is een keukenrenovatie vele malen goedkoper dan het verbouwen van uw gehele keuken. Vaak is het niet nodig om alles te vervangen, maar is het monteren van andere keukendeurtjes al afdoende. Kies bijvoorbeeld voor een geheel andere kleur en laat ons professionele montageteam ook andere grepen of knoppen plaatsen. U kent uw huidige keuken niet meer terug! En dat voor slechts 30%* van de nieuwprijs van een nieuwe keuken.

Daarnaast kost een keukenrenovatie zichtbaar minder tijd en laat het minder rommel achter. Doordat het raamwerk van de keuken al staat zijn vele tijdrovende klussen als het verplaatsen van leidingen niet meer nodig. Ook bespaart u de rommel van het vele breekwerk wat bij een gehele keukenverbouwing wel om de hoek komt kijken.

Ten slotte weet u bij Wolters Renovatie Keukens Den Haag dat u niet alleen voor kwaliteit maar ook deskundig, goed en helder advies kiest. Door meer dan 30 jaar ervaring, het uitvoeren van meer dan 1200 projecten en het gebruik van de beste producten leveren wij steeds weer een keuken af waar niet alleen u, maar ook wij trots op zijn! Neem dus snel contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende en heldere offerte!

Wolters Renovatie Keukens Den Haag: voor de keuken van uw dromen!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top