Keukenrenovatie Apeldoorn | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Apeldoorn

Keukenrenovatie Apeldoorn? Tevreden met uw huidige keuken maar toch op zoek naar wat anders? Laat uw keuken dan renoveren door de keukenspecialisten van Wolters Renovatie Keukens, ook in Apeldoorn

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Apeldoorn: wel zo makkelijk

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak toveren wij uw keuken binnen een maand tijd weer om tot een gloednieuwe keuken. Ideaal als u toe bent aan wat anders, maar niet zit te wachten op een ingrijpende verbouwing. Uw huidige keuken zal namelijk de basis vormen voor een geheel nieuwe keuken van deze tijd. Dit bespaart niet alleen veel geld, maar door uw keuken alleen te laten renoveren heeft u ook minder last van minder rommel doordat er geen breekwerk nodig is, wat wel noodzakelijk is bij een totale verbouwing. Bovendien is een keukenrenovatie ook nog eens waarde verhogend voor uw huis.

Compleet nieuwe uitstraling

Kies voor een keukenrenovatie in Apeldoorn door Wolters Renovatie Keukens en laat uw huidige keuken weer matchen met uw eigen interieur. Voorzie uw huidige keuken bijvoorbeeld van een andere kleur. Of geef de ruimte een geheel andere uitstraling door het gebruik van andere soorten keukenfronten. Ook het gebruik van andere knoppen en grepen kan een keuken er weer geheel anders uit laten zien. En wat te denken van een ander soort kraan? Kranen zijn vaak een ondergewaardeerd element in de keuken, maar ze kunnen de eye-catcher van elke ruimte worden.

Kom gerust eens langs!

Daarnaast is het grote voordeel van een keukenrenovatie in Apeldoorn  bij Wolters Renovatie Keukens dat u gemakkelijk een kijkje kunt nemen bij één van onze vestigingen. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 1200 projecten op de teller hebben wij voor u een prachtig aanbod mogen samenstellen waar we trots op zijn en die we u ook graag laten zien. Kom daarom eens langs in onze showrooms in Deventer of Lochem!

Niet alleen heeft u dan de kans om oog in oog te komen te staan met onze professionals die met een grote passie voor het vak u graag te woord staan en helpen me al uw vragen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om ons keukenaanbod met eigen ogen te bekijken.

Kom naar onze wondere keukenwereld en laat u inspireren door onze showmodellen. Bekijk live ons grote aanbod van keukenkranen, grepen en knoppen. Maar let ook vooral eens op onze hoogkwalitatieve keukenfronten- en deurtjes! Wij staan graag met een bakje koffie voor u klaar om uw Wolters Renovatie Keukens beleving tot een zo goed mogelijke ervaring te maken. Ons doel is bereikt als u met een zo goed en tevreden mogelijk gevoel bij ons de deur uitstapt.

Wolters Renovatie Keukens Apeldoorn, voor ieder wat wils!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top