Keukenrenovatie Amsterdam | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Amsterdam

Keukenrenovatie Amsterdam? Bent u al een tijdje aan het overwegen om uw keuken onder handen te laten nemen? Maar laat uw budget het niet toe om er een volledige verbouwing van te maken? Of wilt u gewoonweg niet een tijd lang hoeven te kijken naar een opengebroken ruimte? Dan is een keukenrenovatie in Amsterdam bij Wolters Renovatie Keukens iets voor u!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Amsterdam: altijd de perfecte keuken!

Bij Wolters Renovatie Keukens Amsterdam is er voor ieder wat wils als het gaat om de perfecte keuken. Door ons ruime aanbod in handgrepen, knoppen en kranen zijn wij in staat elke keuken af te stemmen op uw specifieke wensen. Of u nu vooral het aanzicht van uw keuken wilt veranderen door middel van een ander soort handgrepen of enkel wat kleine details wilt veranderen als een andere kraan: bij ons is het allemaal mogelijk.

En door ons brede assortiment zit altijd de greep of kraan van uw dromen ertussen. Wel tevreden met uw handgrepen, maar niet met uw keukendeurtjes in het algemeen? Ons professionele montageteam staat ook dan voor u klaar met een grote verscheidenheid aan soorten keukendeuren in ook nog eens een breed palet aan kleuren.

Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op! Door onze 30 jaar ervaring in het vak hebben wij in de loop der jaren niet alleen een groot scala aan producten voor u ontwikkeld zodat elke wens in vervulling kan gaan, maar zijn wij ook expert op het gebied als het gaat om de perfecte afwerking van het hart van uw woonruimte.

De koffie staat voor u klaar

Contact opnemen met Wolters Renovatie Keukens is heel eenvoudig, ook vanuit Amsterdam. Stuur ons een mail of bel voor een snel advies. Ook verwelkomen we u natuurlijk graag in één van onze vestigingen waar de koffie altijd voor u klaar staat. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en brengen wij uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart. Vervolgens presenteren wij u een deskundig advies in de juiste keukenstijl en inrichting. Zo weet u waar u staat!

Natuurlijk is het ook mogelijk eerst even rustig uw opties te bekijken via onze handige calculator. Met deze gebruiksvriendelijke online tool heeft u snel en eenvoudig een compleet overzicht van ons aanbod en een indicatie van de kosten. Zo brengt u snel in kaart of een keukenrenovatie iets voor u is.

De voordelen op een rijtje

Nog niet overtuigd van de voordelen van een renovatie keuken? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet!

Ten eerste is een renovatie keuken is in de meeste gevallen veel goedkoper dan een nieuwe keuken. Bij Wolters Renovatie Keukens is het mogelijk al voor 30%* van de nieuwprijs van een nieuwe keuken uw huidige keuken in Amsterdam helemaal op maat te laten renoveren! Uiteraard is het afhankelijk van uw wensen hoeveel u daadwerkelijk bespaart, maar renoveren is in bijna alle gevallen een goedkopere optie. Waarom zou u een geheel nieuwe keuken laten monteren als u eigenlijk alleen ontevreden bent over de kleur van uw huidige keuken?

Deze kostenbesparing heeft nog een ander bijkomend voordeel. Doordat een keukenrenovatie minder kost dan het plaatsen van een nieuwe keuken is een keukenrenovatie waarde verhogend voor uw huis. Uiteraard is dit ook weer geheel afhankelijk van de soort keukenrenovatie en hoe groots u de renovatie wil laten aanpakken.

Laat u daarom informeren door onze experts, die samen met u graag kijken naar de verschillende optiemogelijkheden. Neem contact met ons op om gelijk een afspraak te maken!

Ten slotte bespaart een keukenrenovatie u veel tijd. Doordat het raamwerk van de keuken al staat zijn veel tijdrovende klussen als het verplaatsen van leidingen en breekwerk niet meer nodig. Op deze manier is het professionele montageteam van Wolters Keuken Renovaties Amsterdam in staat al binnen één maand* uw huidige keuken volledig te laten renoveren.

Wolters Renovatie Keukens Amsterdam: uw huidige keuken weer als nieuw!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top