Keukenrenovatie Amstelveen | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Amstelveen

Keukenrenovatie Amstelveen? Is uw huidige keuken toe aan verandering? Of wordt het hoog tijd dat uw keukendeurtjes eens vervangen worden? Denk dan ook eens aan een keukenrenovatie in Amstelveen bij Wolters Renovatie Keukens in plaats van een gehele keukenverbouwing!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Amstelveen: voor ieder wat wils!

Het grootste verschil tussen een verbouwing van uw gehele keuken en een keukenrenovatie in Amstelveen bij Wolters Renovatie Keukens is dat wij bij een renovatie alles behouden wat goed is, maar veranderen wat aan vervanging toe is. Dit is vooral een ideale oplossing als u, of uw huidige keuken, wel toe zijn aan wat anders, maar niet zitten te wachten op een ingrijpende verbouwing. Daarbij komt dat een keukenrenovatie ook nog eens vele malen goedkoper is dan een gehele verbouwing, immers: niet alles hoeft vervangen te worden.

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak tovert Wolters Renovatie Keukens uw huidige keuken in Amstelveen binnen één maand* tijd weer om tot een keuken met een geheel andere uitstraling. En dat kan al sneller dan u denkt. Voorzie uw huidige keuken bijvoorbeeld weer eens van een andere kleur. Of geef de ruimte een geheel andere uitstraling door het gebruik van een ander soort keukenfront. En wat gedacht van een ander soort knoppen of handgrepen? Kleine details kunnen uw huidige keuken weer een geheel ander gezicht geven.

Door de jaren heen hebben wij voor u een uitgebreid assortiment aan producten samengesteld. Zo is er voor ieder wat wils! Bekijk wat Wolters Renovatie Keukens voor u in Amstelveen kan betekenen doormiddel van onze handige calculator. Met deze handige online tool is het mogelijk al binnen een paar muisklikken uw droomkeuken samen te stellen en heeft u ook direct een indicatie van de kosten. Breng dus snel in kaart of het renoveren van uw huidige keuken ook iets voor u is!

Maak kennis met onze service!

Het samenstellen van een keuken is geen gemakkelijke opgave. Gelukkig voor u zit deskundig advies bij de service van Wolters Renovatie Keukens inbegrepen. Onze professionals staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden om snel contact met ons op te nemen. Blijf dus niet te lang met uw vragen zitten en leg ze voor aan ons ervaren team!

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Niet alleen heeft u dan de mogelijkheid oog in oog te komen met onze wondere keukenwereld, maar kunt ook rustig om tafel met onze collega’s. Op deze manier kunt u onder het genot van een kopje verse koffie rustig alle mogelijkheden op keukengebied doornemen.

De producten van Wolters Renovatie Keukens

Als u voor een keukenrenovatie in Amstelveen bij Wolters Renovatie Keukens kiest, weet u dat u voor een uitgebreid assortiment aan producten gaat.

Wij bieden u een variatie van verschillende soorten keukendeurtjes en keukenfronten aan. Deze zijn in twee verschillende materialen te verkrijgen: MDF en spaanplaat. MDF-keukendeurtjes en -fronten zijn één van de meest populaire materialen in keukenland vanwege de gladde en fijne structuur. Daarnaast zijn ze voorzien van een scherpe prijs. Spaanplaat keukenfrontjes zijn, in tegenstelling tot MDF, ruwer waardoor deze beter zijn af te werken met een acryl toplaag. Daarnaast zijn ze tweevoudig uitgevoerd en voorzien van gelaserde designkanten. En het beste van alles is: zowel MDF- en spaanplaatkeukendeurtjes of -fronten zijn te verkrijgen in verschillende dessins en kleuren.

Daarnaast hebben wij ook een breed scala een keukengrepen en -knoppen die ons keukenmontageteam graag bij u komt monteren. Grepen en knoppen zijn maar klein, maar ze bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Ook zijn ze medebepalend voor het gebruikersgemak van uw keuken. Bij Wolters Renovatie Keukens hebben we oog voor detail en daarom kunt u bij ons niet alleen kiezen tussen klassieke en nostalgische grepen maar bestaat ons assortiment bijvoorbeeld ook uit moderne designkoppen en uitgefreesde handgrepen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ten slotte hebben wij ook een uitgebreid assortiment in het meest, gebruikte element van uw keuken: de kraan. Juist omdat de kraan zo vaak gebruikt word, wilt u dit zo comfortabel mogelijk doen. Bij ons is er een keukenkraan voor ieder gewenst budget en voor iedere stijl. Zo is er ook een model voor uw droomkeuken.

Wolters Renovatie Keukens Amstelveen: daar waar keukendromen werkelijkheid worden!

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top