Keukenrenovatie Amersfoort | Wolters Renovatie Keukens

Keukenrenovatie Amersfoort

Keukenrenovatie Amersfoort? Heeft u al een tijdje een nieuwe keuken op het oog? Maar is uw budget niet toereikend genoeg voor een gehele verbouwing in Amersfoort? Kies dan voor Wolters Renovatie Keukens!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Amersfoort: dichtbij uw droomkeuken!

Bij Wolters Renovatie Keukens renoveren wij uw huidige keuken in Amersfoort al voor 30%* van de nieuwprijs van een nieuwe keuken. Doordat wij het goede in uw keuken bewaren en alleen de onderdelen vervangen in uw keuken die daar ook echt aan toe zijn, zijn wij in staat om voor een scherpe prijs u toch van een geheel nieuwe keuken te voorzien. Hierdoor heeft u wel de ervaring van een nieuwe keuken, maar voor slechts een fractie van de prijs!

Bovendien scheelt een keukenrenovatie niet alleen in kosten, maar ook in tijd. Doordat uw huidige keuken de basis vormt voor uw nieuwe keuken zijn veel tijdrovende klussen als het verplaatsen van leidingen en breekwerk niet meer nodig. Hierdoor is ons professionele keukenmontageteam in staat al binnen één maand een nieuwe keuken bij u te monteren!

Dankzij de meer dan 1200 projecten die we in ruim 30 jaar bij Wolters Renovatie Keukens inmiddels hebben uitgevoerd, hebben we een groot scala aan producten voor u samen kunnen stellen. Zo is er voor ieder wat wils! Via onze handige online calculator is het mogelijk in contact te komen met onze variatie in producten. Probeer het ook eens uit en ontdek dat u nog maar een paar minuten verwijderd bent van uw droomkeuken.

Kom eens langs in één van onze vestigingen!

Wij snappen dat het renoveren van uw huidige keuken veel keuzes met zich meebrengt.  Blijf daarom niet met uw vragen zitten en neem contact met ons op als u hulp nodig heeft. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar.

Heeft u naast vragen ook nog meer inspiratie nodig? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen! In onze showrooms in Deventer en Lochem is het niet alleen mogelijk een kijkje te nemen in onze keukenwereld, maar kunt u ook terecht voor persoonlijk advies. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en brengen wij uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart. Vervolgens presenteren wij u een deskundig en helder advies in de juiste keukenstijl en inrichting. Zo weet u waar u staat! Kom dus gerust eens langs.

De producten van Wolters Renovatie Keukens

Als u voor een keukenrenovatie in Amersfoort bij Wolters Renovatie Keukens kiest, weet u dat u voor een uitgebreid assortiment aan producten gaat.

Keukendeurtjes en -frontjes zijn enorm belangrijk voor het gezicht van uw keuken. Daarom bieden wij deze in veel verschillende uitvoeringen aan. Ze zijn in twee verschillende materialen te verkrijgen: MDF en spaanplaat. MDF-keukendeurtjes en -frontjes hebben een gladde en fijne structuur waardoor ze fijn zijn om mee te werken. In combinatie met de betaalbare prijs is het gebruik van dit materiaal daarom mateloos populair in keukens. Spaanplaat keukenfrontjes zijn, in tegenstelling tot MDF, ruwer waardoor deze beter zijn af te werken met een acryl toplaag, die zowel in mat als hoogglans opgeleverd kunnen worden. En het beste van alles is: zowel MDF- en spaanplaatkeukendeurtjes of -fronten zijn te verkrijgen in verschillende dessins en kleuren met tien jaar garantie van de fabrikant!

Daarnaast hebben wij ook een breed scala een keukengrepen en -knoppen die ons keukenmontageteam graag bij u komt monteren. Vaak worden deze kleine keukenonderdelen ondergewaardeerd, onterecht, want ze bepalen de uitstraling voor elke keuken. Ook wordt het gebruiksgemak bepaald door keukengrepen en-knoppen. Bij Wolters Renovatie Keukens hebben we oog voor detail en daarom loopt ons aanbod van moderne handknoppen, tot klassieke handgrepen en van nostalgische handkoppen tot uitgefreesde handgrepen. Zo is er voor ieder wat wils!

Ten slotte hebben wij ook een uitgebreid assortiment in de meest, gebruikte kraan van ieder huis: de keukenkraan. Juist omdat de kraan zo vaak gebruikt wordt, wilt u dit zo comfortabel mogelijk doen. Daarom bieden wij verschillende modellen aan, zodat er altijd eentje past bij uw wensen.

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top