Keukenrenovatie Alphen aan den rijn | Wolters Keukens

Keukenrenovatie Alphen aan den Rijn

Keukenrenovatie in Alphen aan den Rijn? Wilt u graag een nieuwe keuken, maar zonder het gedoe en de hoge kosten die daarbij komen kijken? Dan bent u aan het goede adres bij Wolters Renovatie Keukens.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keukenrenovatie in Alphen aan den Rijn: Professionaliteit voor een goede prijs

De keuken is natuurlijk het centrale punt van uw huis, waar u dagelijks meerdere uren doorbrengt. Niet gek dan ook dat de piepende keukendeurtjes, de lekkende kraan en misschien wel de gehele stijl van uw keuken u beginnen te irriteren na een aantal jaar. Toch is het vervangen van de gehele keuken vaak een hele aangelegenheid die zeer prijzig is.

Een keukenrenovatie in Alphen aan den Rijn biedt oplossingen. Voor nog geen 30%* van de prijs van een nieuwe keuken kan Wolters Renovatie Keukens uw keuken in Alphen aan den Rijn volledig vernieuwen. De wasbakken en dergelijke zullen op hun plek blijven staan, maar verder zult u uw eigen keuken niet meer herkennen. Onze professionals hebben al meer dan 1200 keukens getransformeerd en er is dan ook niets te gek voor hen. Na een renovatie bij ons zal uw keuken in Alphen aan den Rijn weer de parel van uw woning zijn.

Alle voordelen op een rijtje

Naast dat een renovatie bij Wolters Renovatie Keukens zeer voordelig is, scheelt het ook nog een hoop tijd! Het plaatsen van een nieuwe keuken duurt vaak erg lang en geeft een boel rotzooi. Bij een keukenrenovatie blijft daarentegen de basis van de keuken hetzelfde, waardoor in zeer korte tijd uw keuken eruit ziet als nieuw. Hierdoor zit u niet wekenlang in de troep en kunt u snel weer lekker kokkerellen.

Wolters Renovatie Keukens heeft ook nog eens 30 jaar ervaring met het verbouwen van keukens in alle soorten en maten. U kunt dan ook met een gerust hart uw keuken in onze handen achterlaten. We komen natuurlijk ook langs op een tijd dat het u uitkomt.

Het fijne aan een keukenrenovatie is verder dat u volledig zelf bepaalt in welke mate uw keuken vernieuwd wordt. U bepaalt welke onderdelen toe zijn aan vervanging en welke onderdelen u liever nog even houdt. U kunt dus zelf kiezen of u uw keuken een kleine update geeft, of toch gaat voor een volledige metamorfose.

Verder hebben wij een groot aanbod aan kranen, keukenfrontjes, knoppen en grepen, die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Voor iedere stijl, smaak en ieder budget is wel wat te verzinnen en doordat wij samenwerken met de beste fabrikanten, kunnen wij u in de meeste gevallen een garantie aanbieden van tien jaar. Probeer eens onze handige renovatiecalculator en zie direct wat er voor u mogelijk is.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het renoveren van een keuken brengt natuurlijk veel keuzes met zich mee, dat snappen wij maar al te goed. Daarom staan onze professionals voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem dus snel contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over hoe uw droomkeuken werkelijkheid kan worden.

U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in één van onze showrooms. Bekijk het uitgebreide aanbod en laat u inspireren door onze showmodellen. Natuurlijk staat er ook altijd een deskundig team voor u klaar om u van advies te voorzien.

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top