Keukenkastjes Renoveren | Wolters Renovatie Keukens

 

Keukenkastjes Renoveren

Laat uw Keukenkastjes Renoveren door Wolters Renovatie Keukens

Het renoveren van keukenkastjes is een perfecte oplossing voor mensen die een nieuwe uitstraling van hun keuken willen, maar er niet teveel geld voor willen betalen. Veel mensen denken dat het opknappen van een keuken enorm veel tijd en  moeite kost. Maar niets is minder waar. Men denkt namelijk vaak al aan een complete vervanging van een volledige keuken. Het klopt, aan zo’n ingreep hangt in de meeste gevallen een aardig prijskaartje. Daarom kiezen steeds meer mensen voor gedeeltelijke renovaties. Met dit alternatief hoeft men niet meer zo diep in de portemonnee te graaien. Een kleine ingreep zoals het renoveren van keukenkastjes kost stukken minder, maar kan iedere keuken voorzien van een frisse nieuwe uitstraling.

Goedkoop renoveren

Bij een renovatie wordt de basisstructuur van uw keuken behouden. Hierdoor blijven de kastjes op hun vertrouwde plaats staan en voorkomt u extra kosten voor het vervangen en plaatsen van compleet nieuwe kastjes. Door alleen de frontjes van uw keukenkastjes te renoveren, wordt dus veel tijd, moeite en geld bespaard. Ideaal dus! Vooral omdat het vaak de frontjes zijn die aan vernieuwing toe zijn. Denk maar eens aan die vervelende krakende en piepende scharnieren. Maar ook zitten keukendeurtjes na een tijdje vol met krassen of loslatende verf.

Nieuwe uitstraling? Kies voor renovatie

Ook wanneer er niets mankeert aan uw keukenkastjes, is renovatie een goedkoop alternatief om uw keuken te voorzien van een nieuw uiterlijk. Door nieuwe frontjes te plaatsen met een eigentijds design, kan een keuken erg makkelijk een compleet nieuwe frisse uitstraling krijgen. Door vervolgens ook nog een andere kleur toe te passen zal de oude keuken nauwelijks nog te herkennen zijn. Zo heeft u met behulp van een kleine en vooral betaalbare ingreep een prachtige nieuwe keuken om trots op te zijn.

Verschillende opties

Omdat er een enorm groot aanbod is van allerlei verschillende soorten keukenkast deurtjes, is er voor iedereen wat wils. Er valt te kiezen uit tientallen modellen en duizenden verschillende kleuren. Ook maakt het niet uit wat de afmetingen van uw keukenkastjes zijn. Uw kastjes zijn in elk formaat te renoveren. Maar u kunt ook de keuze maken uit een groot aanbod van soorten en maten hendels en grepen. Zo kunt u de uitstraling van uw keuken geheel naar eigen wens laten renoveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alle opties met onze online prijsberekening. Zo bent u meteen op de hoogte van de lage prijs die zo’n renovatie kost. Wilt u liever persoonlijk advies en de mogelijkheden in het echt bekijken? Kom dan naar één van onze showrooms. Onze specialisten helpen u graag verder.

Close
Go top