Keukenfrontjes | Wolters Renovatie Keukens

Keukenfrontjes

Keukenfrontjes bepalen voor het grootste gedeelte het nieuwe gezicht van uw keuken. Bij Wolters Renovatie Keukens is er voor ieder wat wils. Wij bieden u namelijk twee soorten keukenfrontjes aan: MDF- en spaanplaatfronten die tevens geleverd worden in diverse kleuren en dessins.

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

MDF keukenfrontjes

MDF-keukenfrontjes zijn één van onze meest populaire keukenfrontjes vanwege de gladde en fijne structuur. Daarnaast hebben MDF-keukenfrontjes hun populariteit te danken aan hun zeer scherpe prijs. Maak een keuze uit de vele verschillende soorten keukenfronten die wij aanbieden en ervaar zelf de scherpe prijzen met onze handige calculator. Zo weet u snel hoeveel een renovatie keuken u gaat kosten.

MDF-keukenfrontjes kunnen worden bekleed met een groot scala aan foliekleuren uit de collectie van de fabrikant, waardoor u zelf de uitstraling van uw keuken bepaald. De binnenkant van de keukenfronten worden altijd in het wit opgeleverd. Daarnaast kunnen wij u ten alle tijden 10 jaar fabrieksgarantie aanbieden op frontjes met folieafwerking, omdat deze van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn.

Naast een brede selectie van foliekleuren kunnen de MDF-fronten worden geleverd in alle NCS, RAL en Sikkens kleuren. Of u nu meer een liefhebber bent van structuur, zijdeglans of hoogglans: alles is mogelijk. De MDF-fronten worden daarnaast altijd tweezijdig gelakt met twee componenten kleurlak, voor een oogverblindend resultaat.

De MDF-keukenfrontjes hebben een dikte van 18 tot 22 millimeter.

Spaanplaat keukenfrontjes

Naast MDF-frontjes hebben wij ook spaanplaatfrontjes in ons assortiment. Ook spaanplaat keukenfrontjes kunnen worden bekleed met diverse kunststofkleuren uit de collectie van de fabrikant. U kunt bij de spaanplaat keukenfrontjes het eindresultaat dus ook geheel naar eigen wensen inrichten. Tevens kunnen wij de spaanplaat keukenfrontjes ook in diverse acrylkleuren leveren. U heeft daarbij de keuze uit een afwerking in mat of hoogglans.

Spaanplaat keukenfrontjes zijn ruwer dan MDF-keukenfrontjes waardoor deze beter zijn af te werken met een acryl toplaag. Bij het renoveren van uw huidige keuken is het dus van belang dat er secuur met deze acryl toplaag wordt omgegaan. De professionele montagedienst van Wolters Renovatie Keukens is daarvoor dé geschikte partij om uw keukenfrontjes te laten monteren. Doordat wij met beleid te werk gaan wordt voorkomen dat de acryl toplaag beschadigt.

De spaanplaatfronten die wij met beleid voor u monteren zijn tweezijdig uitgevoerd en voorzien van gelaserde designkanten. Een gelaserde designkant komt tot stand door een laser die de kantenband en het keukenfront met elkaar versmelt. Het resultaat dat hieruit voortkomt mag gezien worden: een naadloze, ononderbroken kantafwerking van elke front.

De spaanplaatfronten hebben een dikte van 19 millimeter.

Een gerenoveerde keuken, iets voor u?

Met onze calculator maakt u gemakkelijk een keuze uit de verschillende keukenfrontjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top