Keukendeurtjes Renoveren | Wolters Renovatie Keukens

Keukendeurtjes renoveren

Keukendeurtjes dragen voor een groot deel bij aan de uitstraling van uw keuken. Bij Wolters Renovatie Keukens kunt u daarom kiezen uit MDF- en spaanplaat keukendeurtjes die geleverd worden in diverse kleuren en dessins. Zo is er altijd de perfecte keuken voor u!

Een nieuwe keuken voor 30%* van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

MDF keukendeurtjes

MDF-keukendeurtjes hebben een gladde en fijne structuur waardoor ze fijn zijn om mee te werken. In combinatie met de betaalbare prijs zijn ze daarom mateloos populair. Met onze handige calculator kunt u snel en gemakkelijk berekenen hoeveel de MDF-keukendeurtjes uw zullen gaan kosten. Maak een keuze uit de vele verschillende soorten keukendeurtjes die wij aanbieden en pas zo uw keuken geheel aan op uw eigen, specifieke wensen. Laat u verrassen door de scherpe prijzen!

De binnenkant van MDF-keukendeurtjes worden altijd in het wit geleverd, maar het buitenaanzicht hebt u zelf in de hand. De MDF-keukendeurtjes zijn namelijk leverbaar in tientallen soorten foliekleuren die de fabrikant aanbiedt. Daarnaast levert de fabrikant waar wij mee samenwerken kwalitatief zeer hoogwaardige keukendeurtjes, waardoor u altijd 10 jaar fabrieksgarantie op de folieafwerking krijgt. En dat alles voor een zeer voordelige prijs.

De nieuwe uitstraling van uw keuken kunt u tevens verder verfijnen met een breed assortiment in NCS, RAL en Sikkens kleuren. U kunt kiezen uit een afwerking in structuur, zijdeglans of hoogglans. Om het geheel af te maken worden de MDF-keukendeurtjes daarnaast altijd tweezijdig gelakt met een kleurlak die bestaat uit twee componenten. Uw keuken zal er weer stralend uitzien!

De MDF-keukendeurtjes hebben een dikte van 18 tot 22 millimeter.

Spaanplaat keukendeurtjes

Geen liefhebber van MDF-keukendeurtjes? Kies dan voor onze spaanplaat keukendeurtjes. Ook bij spaanplaat keukendeurtjes bepaalt u zelf de kleur die uw nieuwe keukendeurtjes zullen krijgen. De spaanplaat keukenfrontjes kunnen worden geleverd in verscheidene kunststofkleuren uit het assortiment van de fabrikant. Daarnaast is er de keuzemogelijkheid om de keukendeurtjes af te werken in mat of in hoogglans.

Het verschil ten opzichte van de MDF-keukendeurtjes is de ruwe structuur van de spaanplaat keukendeurtjes. Hierdoor zijn de deurtjes beter af te werken met een acryl toplaag. Wij zullen altijd met beleid te werk gaan zodat wordt voorkomen dat de acryl toplaag beschadigt. De professionele montagedienst van Wolters Renovatie Keukens is daarom de beste keuze voor uw renovatie keuken!

Doordat de kantenband en het keukendeurtje door middel van een laser met elkaar versmolten worden, worden de spaanplaat keukenfrontjes altijd tweezijdig uitgevoerd en voorzien van gelaserde designkanten. Dit zorgt voor een oogverblindend resultaat: elke keukendeur heeft zo een naadloze en ononderbroken kantafwerking.

De spaanplaatkeukendeurtjes hebben een dikte van 19 millimeter.

Ook geïnteresseerd in een renovatie keuken?

Maak via onze handige calculator een keuze uit de verschillende keukendeurtjes, grepen en kranen om binnen enkele minuten uw eigen renovatie keuken samen te stellen.

Heeft u advies nodig bij het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen u graag een keuze te maken tussen de verschillende keukenfrontjes en de daarbij passende grepen en kranen!

* Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top