Keuken Restylen | Wolters Renovatie Keukens

Een voorbeeld van Keuken Restylen, de goedkoopste optie voor een nieuwe keuken

Keuken restylen

Het zal ongetwijfeld eens een keer door uw hoofd zijn gegaan, het restylen van uw keuken. Dat is helemaal niet zo gek, want steeds meer mensen kiezen ervoor om het ontwerp en de uitstraling van hun keuken eens in de zoveel tijd om te gooien. Hoewel hier vroeger nog aardig voor in de buidel moest worden getast, is het tegenwoordig steeds goedkoper om een keuken van een nieuw uiterlijk te voorzien. Dit heeft alles te maken met het goedkope alternatief voor een volledige verbouwing. Namelijk een keukenrenovatie.

Keukenrenovatie

Het restylen van een keuken hoeft dus niet meer te beginnen met het compleet afbreken van uw oude vertrouwde kookstation. Dankzij de mogelijkheden van renoveren kan minimaal de basis van uw oude keukenblok blijven staan. Hiermee bespaart u enorm veel kosten. En dat is wel zo fijn, want als u kiest voor een nieuwe frisse uitstraling van uw keuken, dan wilt u daar ook ongetwijfeld nog een mooie keukenset aan toe voegen. Na een complete verbouwing blijft hiervoor vaak geen geld meer over.

Restylen naar wens

Bij een renovatie kunt u het zo gek maken als u maar wilt. Zowel voor mensen met een groot budget, als voor mensen met een kleine portemonnee, is een renovatie een prima optie om een keuken te restylen. Een kleine aanpassing kan bijvoorbeeld de vervanging van hendels en grepen zijn. Met zo’n kleine ingreep kan soms al een aanzienlijke verandering in uitstraling worden verwezenlijkt. Vervang die oubollige houten hendels eens door mooie robuuste industriële handgrepen. Mensen staan vaak versteld van hoe groot verschil zo’n kleine aanpassing maakt.

Uw eigen restyle

Met een renovatie is het mogelijk om uw nieuwe keuken nog veel meer in uw eigen stijl aan te passen. Denk bijvoorbeeld eens aan het vervangen van die oude piepende en krakende keukendeurtjes. Kies dit keer voor deurtjes met een nieuwe frisse kleur en u zult zien dat uw oude keuken nauwelijks nog te herkennen is. Inspiratie opdoen om te zien wat er allemaal mogelijk is bij het restylen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Zo kunt u zelf een kijkje nemen in het grote aanbod aan opties waaruit valt te kiezen.

Gebruiksgemak van uw oude keuken

Een functionele bijkomstigheid van een renovatie, is dat uw keuken nog wel op de vertrouwde plaats staat. Kastjes en lades kunt u verplaatsen, maar ook weer indelen zoals u die al had staan. Zo geniet u van een optimaal gebruiksgemak, omdat u zonder te hoeven nadenken al meteen weet waar u al uw borden, glazen, pannen en overig keukengerei terugvindt. De indeling die u zo gewend bent, maar dan met een nieuwe frisse uitstraling.

Restyle met een renovatie

Bent u overgehaald en overtuigd van de voordelen van een renovatie? Maak dan een afspraak met ons. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Samen komen we ongetwijfeld tot een prachtige restyle van uw keuken, die geheel naar uw persoonlijke wens is. Neemt contact op via ons contactformulier. Hopelijk zien we u snel!

Close
Go top