Keuken Renoveren | Wolters Renovatie Keukens

Keuken renoveren

Een keuken renoveren is vakmanschap. Ruim 30 jaar ervaring heeft geleid tot een compleet en overzichtelijk aanbod en natuurlijk de nodige kennis en ervaring. Wilt u uw keuken renoveren? Dan bent u bij Wolters Renovatie Keukens aan het juiste adres.

Een nieuwe keuken voor 30% van de nieuwprijs?
Laat uw keuken renoveren!

  • Keukenfronten in tientallen modellen
  • Elke maatvoering mogelijk
  • In duizenden kleuren verkrijgbaar

CBW Keurmerk

Keuken renoveren – Maak uw keuze

Wanneer u ervoor kiest uw huidige keuken te laten renoveren dan zult u erachter komen dat u voor een lastige keuze staat, namelijk het samenstellen van uw renovatie keuken. Bij het renoveren van uw keuken heeft u de keuze tussen veel verschillende keukenfrontjes, grepen en kranen. Wij, van Wolters Renovatie Keukens, hebben ervaring met keukenrenovatie en hebben een veelzijdig aanbod. Om u de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een handige calculator ontwikkeld.

Onze handige calculator

Met onze handige calculator kunt u gemakkelijk een keuze maken uit de verschillende keukenfrontjes, grepen en kranen en binnen enkele minuten uw eigen keuken samenstellen. Past de keukenrenovatie binnen uw budget? Dan nemen wij graag contact met u op om uw te adviseren in de mogelijkheden. Zodra er een overeenstemming is bereikt zal onze professionele montagedienst in staat zijn om binnen 1 maand* uw keuken te renoveren.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het renoveren van uw keuken of heeft u vragen over keukenrenovatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huidige keuken te renoveren. U heeft al een gerenoveerde keuken voor 30% van de nieuwprijs* van een nieuwe keuken. Waarom zou u onnodig geld uitgeven aan een nieuwe keuken terwijl het renoveren van uw huidige keuken vaak een prima alternatief is?

*Vraag naar de voorwaarden

Ruim €
0
bespaard op nieuwe keukens
Meer dan
0
projecten uitgevoerd
Ongeveer
0
bakjes koffie

Bereken hoeveel u bespaart met een renovatie keuken!

Close
Go top