Keuken renoveren met een klein Budget | Wolters Renovatie Keukens

Een keuken renoveren met een klein budget

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken maar heeft u simpelweg niet het budget om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen? Dan biedt renovatie de uitkomst! Vaak verkeren de te renoveren keukens nog in prima staat waardoor het plaatsen een compleet nieuwe keuken eigenlijk niet nodig is. Met wat kleine, goedkopere aanpassingen kunnen we ervoor zorgen dat uw huidige keuken volledig wordt opgeknapt en een totaal ander aanzien krijgt. Zo lijkt het alsof u een nieuwe keuken heeft, maar voor een aanzienlijk lagere prijs.

Een nieuwe keuken tegen een aanzienlijk lagere prijs

Keukenrenovatie, aan wat voor aanpassingen moet u dan denken? Ten eerste kan Wolters Renovatie Keukens de frontjes van uw keuken vervangen. Op onze site is te zien dat we keukenfrontjes in verschillende prijsgroepen aanbieden waardoor het voor mensen met een klein budget ook mogelijk is om hun keuken onder handen te nemen. Onze keukenfrontjes zijn er daarnaast ook in verschillende materialen, stijlen en kleuren zodat iedereen z’n perfecte keuken kan samenstellen.

Bij nieuwe frontjes horen natuurlijk ook nieuwe grepen. De prijsklasse van de handgrepen verschilt enorm, maar ook hier kan er uiteraard gekozen worden voor een variant die binnen het budget past. Een greep met een landelijk tintje bieden wij al aan vanaf vijf euro, maar ook een moderne RVS handgreep kan bij ons besteld worden voor maar 6 euro. Van strak tot antiek, wij bieden grepen aan in verschillende stijlen om de look van uw keuken helemaal af te maken.

Tot slot kunt u bij ons kiezen voor een nieuwe kraan. Dit zal de keukenrenovatie helemaal compleet maken. Ook hier bieden wij verschillende designs aan en lopen de prijzen weer erg uiteen. We hebben uittrekbare RVS kranen die wat aan de prijzige kant zijn, maar ook simpele kranen die voor 78 euro aan de keuken kunnen worden toegevoegd. Bij keukenrenovatie is het dus goed mogelijk om de prijs zo laag te houden als u zelf wilt.

Maar hoe laag is dat dan eigenlijk? Op de website kunt u gebruik maken van onze handige prijsindicator. U geeft aan welke frontjes, grepen en kranen u graag terugziet in uw gerenoveerde keuken en dan sturen wij u direct per e-mail geheel vrijblijvend een prijsindicatie toe. Heeft u toch meer behoefte aan persoonlijk advies? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden van uw keukenrenovatie te bespreken of langskomen in één van onze showrooms!

Close
Go top