Wat is Keukenrenovatie? | Wolters Renovatie Keukens

Wat is keukenrenovatie?

Lees hier wat Keukenrenovatie isKijkt u ook al maanden naar uw keuken en vindt u het hoog tijd voor iets nieuws? Weg met die deurtjes die lijken alsof ze uit de prehistorie komen. Laat het plaats maken voor een moderne frisse look waar u weer jaren mee vooruit kunt! Heeft u al eens een keukenrenovatie overwogen? Een keukenrenovatie is een schitterend alternatief voor het volledig verbouwen van uw keuken. Er zijn namelijk een tal van voordelen. Lees snel verder waarom de renovatie van uw keuken de beste optie is voor u!

Keukenrenovatie voor elk budget

Het mooie aan een keukenrenovatie is dat de verbouwing zo uitgebreid kan zijn als u zelf wilt. Hierdoor is het ook met een klein budget mogelijk om een keuken te renoveren. Een renovatie kan bijvoorbeeld ook bestaan uit het simpelweg schilderen van de frontjes. Heeft u een groter budget? Dan kunt u ervoor kiezen om de frontjes in hun geheel te laten vervangen voor nieuwe varianten. Of wat dacht u van een nieuwe kraan en nieuwe grepen en hendels aan uw deurtjes en lades? Het kan allemaal en geheel naar uw persoonlijke voorkeur.

Vertrouwde keukenindeling

Een keuken is een van de meest gebruikte ruimtes in een huis. Veel mensen merken na aanschaf van een compleet nieuwe keuken dan ook vaak dat ze erg geïrriteerd raken van de nieuwe indeling van hun keuken. Bij een keukenrenovatie wordt gewerkt met de al bestaande basis van de keuken. Dit voorkomt dus dat u moet wennen aan een vreemde indeling. De kastjes en lades zijn op hun vertrouwde plek te vinden, waardoor u ook al uw kopjes, borden en producten niet hoeft op te speuren.

Sneller klaar

Kiest u voor een volledig nieuw keukenblok, dan moet alles uit de ruimte gesloopt worden. Dit neemt erg veel tijd in beslag. Omdat bij een keukenrenovatie wordt gewerkt met het oude keukenblok, kost het renoveren dus aanzienlijk minder tijd. Dat is belangrijk, want hoe leuk het ook lijkt om elke dag uit eten te gaan of eten te bestellen, na een week zijn de meeste mensen daar helemaal klaar mee. Hoe sneller een keuken klaar is, hoe sneller er weer heerlijke maaltijden met uw eigen kookstation kunnen worden bereid. Met een professionele montagedienst kan uw huidige keuken al binnen één maand volledig gerealiseerd zijn. Lekker snel!

Overtuigd van keukenrenovaties?

Bent u inmiddels overtuigd van de meerwaarde van een keukenrenovatie ten opzichte van een volledige verbouwing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw keuken te bespreken. We nemen graag alle opties met u door. Wie weet bent u over een maand uw prehistorisch ogende keuken kwijt en heeft u voor een zeer vriendelijke prijs een prachtige keuken met een geheel nieuwe uitstraling ervoor in de plaats.

Close
Go top